اخبار

«دختران آفتاب» به چاپ سی‌و‌هشتم رسید

«دختران آفتاب» به چاپ سی‌و‌هشتم رسید

«دختران آفتاب» به چاپ سی‌و‌هشتم رسید

این اثر برای  اولین بار در سال 82 روانه بازار شد.

رمان «دختران آفتاب» جزء معدود آثار ادبیات داستانی‌ است که با همکاری امیرحسین بانکی، بهزاد دانشگر و محمدرضا رضایتمند نوشته شده است.

دختران آفتاب اگرچه داستان است، در واقع تحقیقی روان‌شناختی و جامعه‌شناختی و فرهنگی و دینی درباره زنان است.

این اثر برآن است که زن و منزلت و شخصیت و هویت او را به خودش، به همسرش، به جامعه‌اش و به تاریخ گذشته و سرنوشت آینده‌اش همان‌گونه که هست و همان‌گونه که باید باشد بشناساند و همین‌گونه است که او را از طفیلی مرد بودن می‌رهاند و نشان می‌دهد که در عین زن بودن هیچ از مراتب و کمالات انسانی کم ندارد. همسفران دختران آفتاب به سرمنزل تفکری می‌رسند که انسان را می‌بینند و اعتبار می‌بخشند؛ خواه زن باشد خواه مرد. سرمنزل مقصود دختران آفتاب دامان پرمهر و محبت مادری است که سرچشمه  نیکی‌هاست.

در مقدمه چاپ چهاردهم این کتاب آمده است: «این کتاب بنا دارد به بهانه روایت سفر دسته‌‌جمعی گروهی از دختران جامعه‌مان، گزارشی داشته باشد از پرسش‌ها و دغدغه‌های دختران ایرانی. تلاش می‌کند راهی بیابد برای پاسخ‌گویی به برخی از این پرسش‌ها، نه در قالبی خشک و یک‌سویه، بلکه در فضایی عقلانی و پر حس و حال.»

دختران آفتاب تمرینی است برای گفت‌و‌گوی جمعی، اینکه جوانانی از قشرهای گوناگون با خاستگاه‌های متفاوت اندیشه‌ای و با سلایق متفاوت بنشینند کنار یکدیگر و آزادانه دغدغه‌شان را به اشتراک بگذارند تا گامی دیگر به ساحت حقیقت نزدیک شوند.

دختران آفتاب با انتخاب شکلی از داستان‌های آموزشی به نام «مقاله داستان»، این محدودیت را می‌پذیرد که مساله‌اش فقط جذابیت و کشش داستانی نباشد و این مسئولیت را بیشتر به طراوت و تازگی اندیشه‌هایش واگذار کند.

این کتاب توسط رهبر معظم انقلاب تقریظ شده که در ادامه متن تقریط را از نظر می‌گذرانید: «پس از نزدیک سه سال توانستم در این روزها-ایام شهادت حضرت زهرا(سلام‌الله علیها)- این کتاب را بخوانم. در میان کتاب‌های داستانی که هدفش طرح مسائل فکری است، این بهترین کتاب از نویسنده‌ای ایرانی است. طرح کلی داستان و درون مایه‌های داستانی آن خوب و شیرین است. حرف‌ها هم قوی و منطقی است.
اتفاقا پیش از این، کتاب… را خوانده‌ام. آن قوی‌تر است. ولی باتوجه به برخی ملاحظات در این کتاب، هنر بیشتری به کار رفته است. باید ترویج شود. تنها نقطه ضعف آن ذکر مشخصات استاد فاطمه است در فصل آخر کتاب. (روزهای نیمه خرداد 87)»

چاپ سی‌و‌هشتم این کتاب در 532 صفحه رقعی، شمارگان 1000 نسخه و با قیمت 150 هزار تومان توسط انتشارات سروش در اختیار علاقه‌مندان به مباحث این حوزه قرار گرفته است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *