مسابقه کتابخوانی شهابی در شب
مسابقه کتابخوانی «شهابی در شب» از کتابی به همین نام برگزار می شود که این کتاب نیز از كتاب شريف شبهاي پيشاور طراحي شده است. این رقابت به منظور تقويت عقايد شيعه به ویژه درنسل جوان برگزار میشود .
جوایز
نفر اول مبلغ یک میلیون تومان
نفر دوم مبلغ 500 هزار تومان
نفر سوم 300 هزار تومان
و همچنین ده جایزه ارزشمند دیگر در نظر گرفته شده است.
روش ثبت نام
علاقهمندان برای ثبت نام در این مسابقه میتوانند، نام و نام خانوادگی، نام پدر و شماره ملی خود را به شماره 09107644416 ارسال کنند.
روش دریافت کتاب
علاقه مندان به دریافت فایل الکترونیکی این کتاب به همراه سوالات و پاسخ نامه هستید می توانند به وبلاگ اطلاع رسانی این کانون به آدرس www.abozar.netمراجعه و یا از لینک های زیر نسبت به دانلود فرم ها اقدام کنند.
درباره ی کتاب شهابی در شب
کتاب شهابی در شب ، خلاصه ای از کتاب شبهای پیشاور است . قبل از مطالعه کتاب حاضر لازم است توجه محققین به پدیده تحریف و تبدل که در کتب اهل سنت رایج است ، جلب گردد تا با دید بازتری به کنکاش و تحقیق بپردازند .
کتاب شبهای پیشاور
کتاب شبهای پیشاور ، مشروح مذاکرات مجلس مناظره ای است که ایشان در سال ۱۳۴۵ قمری در حضور حدود ۲۰۰ نفر از رجال و بزرگان شیعه و اهل سنت در شهر پیشاور پنجاب هند « پاکستان کنونی » داشته است .
بخشی از کتاب
از احمد بن حنبل منقول است که هرگاه امری بر عمر مشکل می شد ، آن را از علی ( ع ) می پرسید .
اگر به تاریخ خلفا مراجعه کنید موارد متعددی را خواهید یافت که نشان از بی اطلاعی خلفا و مراجعه ی ایشان به امیرمومنان دارد . از بحث اصلی مان دور نیفتیم .
خلاصه ی کلام ما این است که حدیث مورد استناد ابوبکر برای غصب فدک از درجه ی اعتبار ساقط است و هیچ ارزشی ندارد . زیرا مباین با عقل و نقل و حتی مخالف با عملکرد خلفای راشدین است .
حافظ : منظورتان چیست ؟ عملکرد کدام یک از خلفای راشدین را می گویید ؟
واعظ : عملکرد ابوبکر و عمر !! در تاریخ ضبط است که ابوبکر از بابت سهم الارث زنان به دختر خودش ، عایشه و به دختر عمر ، حفصه ، حجراتی را اختصاص داد .
از این جالب تر این که ابوبکر پس از شنیدن استدلالات حضرت صدیقه ی طاهره ، دستور استرداد فدک را به صاحب آن ، فاطمه زهرا ، صادر کرد ؟
حافظ : این حرف شما خیلی عجیب است . من تاکنون نشنیده بودم که ابوبکر فدک را برگردانده باشد .
واعظ : از این موارد عجیب در تاریخ خلفا بسیار است . علی بی برهان الدین می نویسد : « ابوبکر از گفتار فاطمه متأثر شد …