اخبار

استقبال از نمایشگاه مجازی کتاب فاطمی

نمایشگاه مجازی کتاب فاطمی

استقبال از نمایشگاه مجازی کتاب فاطمی

یدالله سعدی، مدیر انتشارات دلیل ما از برگزاری نمایشگاه فاطمی به صورت حضوری و مجازی خبرداد و گفت: امسال برای نخستين بار نمایشگاه فاطمی مجازی را برگزار می‌کنیم، 15 سال بود که نمایشگاه کتاب فاطمی را به شکل حضوری در مکان «حدیث غربت» – قم، میدان معلم در کوچه‌های بنی‌هاشم- برگزار می‌کردیم. هر شب چهار تا پنج هزار نفر به این نمایشگاه کتاب مراجعه می‌کنند. در این مجموعه راویانی هستند که بخش‌های مختلف را برای بازدیدکنندگان توضیح می‌دهند. در انتهای این نمایشگاه کتاب، مکانی را پیش‌بینی کردیم تا ضمن اینکه مردم بتوانند کتاب‌های مورد نظر خود را تهیه کنند، با غذای گرم پذیرایی ‌شوند.

محویت کتاب هاب نمایشگاه

وی افزود: کتاب‌های مختلفی درباره حضرت زهرا (س) از ناشران مختلف در این نمایشگاه گزینش شده‌است، برخی کتاب‌ها درباره خود حضرت زهرا (س) است، در این حوزه بالای ۲۰۰ عنوان کتاب وجود دارد. همچنین کتاب‌های اعتقادی و مهارتی مورد نیاز نیز در این نمایشگاه عرضه می‌شود، در مجموع ۵۰۰ عنوان کتاب در این محل برای کودک و نوجوان، مخاطب‌های دانشگاهی، حوزه‌ای و عمومی به نمایش گذاشته شده‌است.

تبدیل نمایشگاه به جریان فرهنگی

مدیر انتشارات دلیل ما درباره تسهیلاتی که برای مخاطبان نمایشگاه فاطمی در نظر گرفته شده‌است، توضیح داد: دوستانی بانی این کار شدند تا نمایشگاه با تخفیف ویژه برگزار شود. اکثر طلاب و جوان‌ها به دلیل شرایط سخت اقتصادی، کتاب‌های مورد نیازشان را از این نمایشگاه تامین می‌کنند. کتاب‌ها برای سادات با ۷۰ درصد تخفیف و برای عموم با ۵۰ درصد تخفیف ارائه‌ می‌شود. هدف مهمی که پیش‌بینی کرده بودیم، تبدیل این نمایشگاه به جریان فرهنگی است تا در طول سال این مساله ساری و جاری در خانه‌ها باشد، کتاب‌ها درباره حضرت زهرا (س) در خانه‌های مردم برود و معرفت فاطمی و کتاب‌خوانی در این‌باره در طول سال ادامه داشته‌باشد.

به گفته سعدی، سابقه برگزاری این نمایشگاه بازمی‌گردد به زمانی که به پیشنهاد آیت‌الله عظمی وحید خراسانی، روز شهادت حضرت زهرا (س) در کشور تعطیل رسمی شد، از آن سال، هر سال این برنامه اجرا شده‌است.

مدیر انتشارات دلیل ما با اشاره به استقبالی که از این نمایشگاه شده‌است، افزود: در هفت روز نخست حدود ۶۰۰ میلیون تومان قیمت پشت جلد کتاب فروش رفته‌است، این رقم برای این نمایشگاه با این حد و اندازه و کتاب‌های در حوزه تخصصی، واقعا حرکت خوبی برای جریان کتاب و کتاب‌خوانی به خصوص در حوزه حضرت زهرا (س) و معارف است.

دسترسی همگانی به کتاب‌های حوزه معرفت

سعدی درباره چرایی برگزاری نخستین دوره نمایشگاه مجازی فاطمی بعد از 15 سال که به‌صورت حضوری برگزار می‌شد، گفت: دیدیم این امکانی است که فقط مردم قم و اطراف می‌توانند از آن استفاده کنند، به همین دلیل نمایشگاه فاطمی مجازی را به صورت سراسری در کشور پیش‌بینی کردیم، تا بهره‌وری معنوی از کتاب‌های حضرت فاطمه(س) را ممکن کنیم. هرکس در سراسر کشور به کتاب‌های حوزه معرفت و درباره حضرت فاطمه(س) نیاز دارد، می‌تواند از این فرصت استفاده کند. این نمایشگاه در سایت انتشارات دلیل ما برگزار شده‌است. کتاب‌هایی در حوزه معارف و حضرت زهرا (س) در اختیار مخاطبان قرار گرفته‌است.

به گفته او، افراد می‌توانند با ۳۰ درصد تخفیف و ارسال رایگان به هرجای کشور از این نمایشگاه مجازی خرید کنند. این نمایشگاه ابتدا قرار بود تا شهادت حضرت فاطمه(س) برقرار باشد، اما با استقبال مردم، تا ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) تمدید شد.

نان و کتاب باید رایگان باشد

مدیر انتشارات دلیل ما با اشاره به اینکه سایت این انتشارات می‌تواند به مرجعی برای دسترسی به کتاب‌های حوزه معرفت تبدیل شود، ادامه داد: برای همکاری ناشران محدودیت نداریم، در این نمایشگاه هیات گزینشی فعالیت می‌کنند و کتاب‌هایی را که فکر می‌کنیم برای مخاطبان سطوح مختلف مناسب است، از ناشران مختلف تهیه و بررسی کردیم تا تکراری نباشد، بدون محدودیت اکثر کتاب‌های ناشران همکار را به نمایش گذاشتیم.

نان و کتاب

او افزود: برای افرادی که امکان تهیه کتاب را ندارند و می‌خواهند که کتب معرفتی را داشته‌باشند، در آینده برنامه داریم. زیرا از استاد محمدرضا حکیمی -خدا رحمت کند- کتابی با عنوان «نان و کتاب» منتشر کردیم، استاد حکیمی می‌فرماید «دو چیز باید در کشور رایگان باشد، یکی نان و دیگری کتاب» او درباره کتابی که باید رایگان باشد توضیح داده بود که منظور کتاب اعتقادیِ ضروری است، اگر لازم باشد باید این کتاب‌ها را رایگان در اختیار مردم قرار دهیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *